Etusivu

Tervetuloa!

AikkuPose.jpgKiva, kun tulit sivuilleni! Täältä löydät tietoa minusta ja saavutuksistani hiihdossa sekä kuulumisia urheilijaelämästäni sanoina, kuvina ja välillä videoinakin.
Uudella vinkkipalstalla kerron omista suosikeistani eri asioissa!
Yhteydet-osasta löydät tiedot niin haastattelu-, kuva- kuin nimmarikorttipyyntöjäkin varten. 

Hauskaa surffailua,

Aikku

Tulossa:

13.-26.10. Leiri Val Senales (ITA)

Haaste on heitetty!


Aikku_netti_kakkoskuva.jpgTämän päivän urheilijat ovat vastuussa tulevaisuuden tähdistä. Haastan jokaisen Suomen kärkihiihtäjän pitämään oman seuransa junioreille luennon puhtaasta urheilusta ja reilusta pelistä. Tavoitteena on lisätä urheilijoiden arvostusta, vaikuttaa asenteisiin ja lisätä tietoa avoimen keskustelun kautta.
Olen itse saanut urheilulta niin paljon, ja nyt on minun ja muiden aika antaa jotain takaisin. Nuoret tekevät päätöksiä, joihin vaikuttavat monet asiat. Myös me nykyiset huippu-urheilijat ja esikuvat voimme vaikuttaa tulevaisuuden huippuihin. Omalla esimerkillämme voimme kasvattaa urheilijat kunnioituksen ilmapiiriin ja luoda puhtaita tulevaisuuden huippu-urheilijoita, joiden saavutuksia voimme eläkeläisinä seurata kiikkustuolista ja olla ylpeitä: me olemme olleet mukana tekemässä tätä!

Otathan haasteen vastaan!

 

Aikun vinkit

Pirteällä ja laadukkaalla takilla treenit sujuu joka säällä!

pr-light-jacket.jpg
Osta itsellesi uusi vedenpitävä, hengittävä ja  värikäs treenitakki. Näyt liikenteessä ja treeni sujuu hyvillä mielin, vaikka sataisi kaatamalla. Takille saat lisää käyttöä vielä talvella kun puet alle paksumman kerrastopaidan. Lenkki räntäsateessa sujuu leikiten.

Lisää tyylikkäitä ja toimivia Craftin vermeitä: http://craftfinland.fi/juoksu-naiset

Lisää vinkkejä

Blogi

aikku_by_aapo_netti.jpg
Palasin Ramsausta kotiin ennen aikojaan jo lauantaina, kun jalkani murtui. Olin jäätiköllä tehdyn aamutreenin jälkeen lyhyellä hölkällä ennen lounasta, kun noin kolme sataa metriä ennen hotellia kompastuin.

Lue lisää

Sivun kuvat: Aapo Laiho

Lisää kuulumisia