Etusivu

Tervetuloa!

AikkuPose.jpgKiva, kun tulit sivuilleni! Täältä löydät tietoa minusta ja saavutuksistani hiihdossa sekä kuulumisia urheilijaelämästäni sanoina, kuvina ja välillä videoinakin.
Uudella vinkkipalstalla kerron omista suosikeistani eri asioissa!
Yhteydet-osasta löydät tiedot niin haastattelu-, kuva- kuin nimmarikorttipyyntöjäkin varten. 

Hauskaa surffailua,

Aikku

 

Haaste on heitetty!


Aikku_netti_kakkoskuva.jpgTämän päivän urheilijat ovat vastuussa tulevaisuuden tähdistä. Haastan jokaisen Suomen kärkihiihtäjän pitämään oman seuransa junioreille luennon puhtaasta urheilusta ja reilusta pelistä. Tavoitteena on lisätä urheilijoiden arvostusta, vaikuttaa asenteisiin ja lisätä tietoa avoimen keskustelun kautta.
Olen itse saanut urheilulta niin paljon, ja nyt on minun ja muiden aika antaa jotain takaisin. Nuoret tekevät päätöksiä, joihin vaikuttavat monet asiat. Myös me nykyiset huippu-urheilijat ja esikuvat voimme vaikuttaa tulevaisuuden huippuihin. Omalla esimerkillämme voimme kasvattaa urheilijat kunnioituksen ilmapiiriin ja luoda puhtaita tulevaisuuden huippu-urheilijoita, joiden saavutuksia voimme eläkeläisinä seurata kiikkustuolista ja olla ylpeitä: me olemme olleet mukana tekemässä tätä!

Otathan haasteen vastaan!

 

Aikun vinkit

Pirteällä ja laadukkaalla takilla treenit sujuu joka säällä!

pr-light-jacket.jpg
Osta itsellesi uusi vedenpitävä, hengittävä ja  värikäs treenitakki. Näyt liikenteessä ja treeni sujuu hyvillä mielin, vaikka sataisi kaatamalla. Takille saat lisää käyttöä vielä talvella kun puet alle paksumman kerrastopaidan. Lenkki räntäsateessa sujuu leikiten.

Lisää tyylikkäitä ja toimivia Craftin vermeitä: http://craftfinland.fi/juoksu-naiset

Lisää vinkkejä

Blogi

6.11. Kävelyharjoituksiin!

Saan kävelllä normaalilla kengällä! Kävelyharjoituksia on nyt tiedossa! Kuvissa näkyi, että murtumakohta on luutunut hyvin, mutta ei vielä ihan kokonaan. Prosessi on vielä käynnissä. Lauantaina katsotaan lääkäreiden kanssa vielä puhelimitse tilannetta, mutta näillä näkymin pääsisin sunnuntaina jo ainakin tasatyöntöä hiihtelemään. Mono on jäykkäpohjainen, mikä on jalalle hyvä. Tässä vaiheessa pitää mieluummin hiihtää perinteistä kuin vapaata, sillä vapaassa tulee sivuttaisliikettä. Näillä näkymin lähden Lappiin lauantai-iltana! Olen tosi iloinen!!

27.10. Luuta näkyvissä!

Sain tänään hyviä uutisia kuvista. Luutumista oli havaittavissa, ei paljon mutta vähän kuitenkin. Se on erinomainen uutinen. Nyt saan kevyesti kävellä jalkatukeni kanssa ilman keppejä, en toki mitään monen kilometrin lenkkejä, mutta kuitenkin. Hiihdon osalta arvio on tällä hetkellä, että noin 2-3 viikon päästä pääsen suksille, vielä joudun jatkamaan harjoittelua samalla lailla kuin tähän asti, eli vetolaitteella harjoitellen ja kuntopiiriä tehden.

10.10. Normaaliaikataulussa

Tänään röntgenkuvista todettiin, että murtuma paranee normaaliaikataulussa. Hyvää on, että saan nyt varata puolella painolla jalalle. Murtuman paraneminen on edennyt normaaliaikataulussa, ja ensi viikolla saan kokeilla jo vesijuoksua ja pyöräilyä kantapää paikoilleen tuettuna. Sain myös jalkaani uuden kevyemmän&puoleen sääreen olevan tuen entisen tilalle. Maanantaina Lanzarotelle ja parin viikon päästä uusi tsekkaus, missä mennään.

Sivun kuvat: Aapo Laiho

Lisää kuulumisia